Kermis Pepingen is terug van weggeweest

In de zomer van 2023 is het weer zover: Kermis Pepingen kent zijn wedergeboorte op 19 en 20 augustus en wil weer een vlaag van beleving door de gemeente blazen. Drie ambitieuze jonge mannen willen zo de droom van vele Pepingenaren omzetten in één groot feest.

Het hele gebeuren zal zich afspelen op en rond het gemeenteplein van Pepingen. Zaterdag trekken ze de feesten op gang met live muziek op het Gemeenteplein, waarna er kan worden doorgefeest in De Schuur tijdens de Kermisfuif. Op zondagochtend wordt de Ninoofsesteenweg autovrij gemaakt en kan de tweede feestdag ingegaan worden. Iedereen is welkom op de Kermismarkt waar men de lokale handelaars kan ontmoeten en pareltjes kan scoren bij de verschillende kraampjes. Ook zijn er tal van andere activiteiten zoals verschillende springkastelen, een levende kicker en bakklimmen. Door de nodige kinderanimatie is er voor elk wat wils op de kermis. Vanaf de middag kan er bij de vrienden van het Tuinfeest gegeten worden, om in de namiddag klaar te zijn voor de optredens door onder meer Pipo en Pipette, Bucklefish en Lobstar. Natuurlijk zullen kermisattracties niet ontbreken: deze zijn het hele weekend terug te vinden op het Gemeenteplein.

Alle informatie is terug te vinden op de website en op de sociale media.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland