The Tannen Baines Tree op driekoningendrink in Mazenzele

Ze hebben nog maar net hun derde muziekvideo Blue –een knap nummer overigens – gepresenteerd en nu zijn ze ook op de driekoningendrink in Mazenzele te gast op zaterdag 6 januari, The Tannen Baines Tree. Dat wordt genieten want zanger/bassist Pieter Van Kerckhove, gitarist Benny “Noeë” Leemans en drummer Kurt Okens timmeren duchtig aan de weg. Zij spelen een thuismatch want Opwijks is hun repetitieplek.

De inrichters van het event, Julie Fisser, Aaron De Coninck en Stinne Segers, hebben de bedoeling om de winterse magie tot leven te brengen rond de Mazenzeelse kerk. Mensen samen brengen, samen het nieuwe jaar inzetten en dat alles met een streepje muziek, dat is de insteek van dit drietal. Kortom, warme samenhorigheid op het dorpsplein. Vanaf 17 uur is iedereen welkom voor naast muziek ook een hapje en een (warm) drankje.

Maar die gezellige avond biedt nog meer. Er is een kleurrijke optocht, een kostuumwedstrijd en de magie van de Boon: Ontdek jij de geheime boon in jouw stuk driekoningentaart? Word de koning of koningin van de avond en draag de felbegeerde kroon! Place to be: Mazenzele dorp. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk
Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!