Nieuwe werkkledij voor medewerkers uitvoeringsdienst gemeente Opwijk

Ze steken allemaal in het nieuw, de medewerkers van de uitvoeringsdienst van de gemeente. Ze kregen allemaal een nieuwe werktenue ter beschikking.

Het is voor hen essentieel goed zichtbaar te zijn tijdens de uitvoering van de dagdagelijkse taken en zo de gevaren die ze trotseren tijdens hun werkzaamheden op de openbare weg te minimaliseren.

Er werd gekozen voor een totaalpakket gaande van de wettelijke signalisatiekledij tot hoodies, T-shirts, pulls en specifieke taakgerichte kledij. Al deze kledij is voorzien van het gemeentelijke logo waardoor de medewerkers nog beter aanspreekbaar zijn voor de bevolking.

“Er werd een onderscheid gemaakt in kleur. Zo staat groen voor de groendienst en blauw voor de afdeling openbare werken. Deze kwaliteitsvolle arbeidskledij is afkomstig van een Belgische leverancier die de nodige aandacht geeft aan het verminderen van de ecologische voetafdruk. Dit alles kadert in de verdere vernieuwing van de uitvoeringsdienst van de gemeente Opwijk,” aldus schepen van Openbare Werken, William Engels. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk