Kerstmarkt zorgcampus OPcura op 8 december

Op vrijdag 8 december 2023 organiseert welzijnsvereniging OPcura op de zorgcampus een kerstmarkt in en rond Woonzorgcentrum De Oase en Lokaal Dienstencentrum Den Hopstaak.

Van 15 tot 21 uur kan je er terecht voor een gezellige, sfeervolle kerstmarkt met leuke hebbedingen, drankjes en een snelle hartige of zoete hap. In de cafetaria serveren we o.a. vol-au-vent met frietjes en kerstgebak.

Om 19 uur is er een optreden van ’t Opwijks Mannenkoor.

Bewoners en bezoekers kunnen er – samen met familie, vrienden en kennissen – in een rustige sfeer genieten van de lekkernijen, het gezellig samenzijn, een streepje muziek en een gezellige kerstsfeer.

De rotonde aan de hoofdingang is overdekt, zo kunnen bezoekers ook bij minder goede weersomstandigheden ten volle genieten van de sfeer buiten op de campus.

Samen Ster(k)

“In de Kloosterstraat kan je ook vele zelfgemaakte sterren aantreffen, het resultaat van het “Samen Ster(k)”-project,” licht OPcura-voorzitter Peter Beerens toe. “Dit project is een initiatief van welzijnsvereniging OPcura en het dagcentrum Optempo van vzw Zonnelied. Tijdens enkele ontmoetingsmomenten tussen bewoners en gebruikers van deze voorzieningen en inwoners uit de Kloosterstraat werden deze houten sterren gecreëerd en versierd. Door deze ontmoetingsmomenten en samen herinneringen te maken, leerden zij de straat beter kennen. Op deze manier willen wij aan de buitenwereld tonen dat de Kloosterstraat Samen Ster(k) is en tijdens de kerstperiode licht zal brengen in de straat en tussen de mensen.” (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk