Piet Stas en Liesbeth Clement laten Sportbar Koornmolen in Gooik achter zich. De gemeente start nu de zoektocht naar een nieuwe uitbater.

Anderhalf jaar nadat Piet Stas en Liesbeth Clement het sportcafé overnamen, delen ze mee dat ze ermee ophouden wegens familiale omstandigheden. Ze zullen nog zes maanden verder doen tot eind april 2024. De sportbar blijft deze maanden nog open volgens de normale openingsuren.

Die periode van zes maanden geeft de gemeente de kans om een geschikte opvolger te vinden. Gooik zoekt naar mensen die het sportcafé willen overnemen, maar ook een andere invulling is welkom. Het doel is vooral om deze plek van samenkomst niet te laten verdwijnen.

Wie meer wil weten of zich kandidaat wil stellen, kan terecht bij de sportdienst van de gemeente of schepen van Sport Samuel Billens (CD&V) via samuel.billens@gmail.com.

Topartikels editie Dilbeek-Ternat-Pajottenland