De Opwijkse Sporteldag komt eraan

Op dinsdag 12 september 2023 vindt opnieuw de Opwijkse Sporteldag plaats, dé bewegings- en ontmoetingsdag voor 50-plussers. De 13de editie wordt voor het eerst georganiseerd op een dinsdag in plaats van maandag.

Iedereen is van harte welkom tijdens dit gebeuren. Sportelen is geen nieuwe activiteit, maar een mentaliteit. Het is sporten en bewegen op eigen tempo, nieuwe vrienden ontmoeten en bestaande vriendschapsbanden hechter maken.

De dienst Welzijn, in samenwerking met de gemeentelijke diensten Toerisme en Sport en Adviescommissie Senioren organiseert die dag verschillende sportactiviteiten in en rond het park van Hof ten Hemelrijk, Kloosterstraat 7 in Opwijk-Centrum.

Op het programma staat: fietsen, wandelen, meetschieten, petanque, yoga, Drums Alive … Het begint allemaal om 9 uur en eindigt rond 17 uur. Deelnemen kan voor 10 euro (maaltijd inbegrepen).

Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 8 september 2023:

• via https://reservaties.opwijk.be (ticketing)

• via Dienst Cultuur / Kloosterstraat 10 / T 052 36 51 08 / E sporteldag@opwijk.be

www.opwijk.be/sporteldag-2023

(eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk