Speciale nieuwjaarsmarktdag op vrijdag 6 januari

De kerstvakantie mooi afsluiten en het nieuwe jaar goed beginnen, dat kan vrijdag in het Opwijkse centrum. Bezoek gewoon de markt! Nieuwjaarswensen kunnen er lustig rondgestrooid worden richting vaste marktkramers en trouwe marktbezoekers. Tevens ook het moment om de daad bij het woord te voegen en al de andere passanten te groeten in het kader van de actie “Zeg goeiendag in Opwijk.”

“Bezoekers van onze wekelijkse markt vinden er een gevarieerd aanbod van dagverse, kwalitatieve producten, die aan de man gebracht door vriendelijke en professionele marktkramers,” aldus schepen van Cultuur Jan Couck. “Vrijdag zal er tevens muzikale animatie zijn door accordeonist-zanger Helmut. En wie vindt de boon in zijn/haar stukje Driekoningentaart?

De ‘Koop Lokaal’-mobiel neemt een extra standplaats in op onze markt. Tussen 9 en 12 uur kan je op het kerkplein in het centrum langskomen om te genieten van een hapje en een drankje en je kans wagen aan het rad. Vergeet zeker je bonnetje niet dat je kreeg bij je lokale handelaar en wie weet win jij wel één van de lekkere prijzen van Straffe Streek. Bovendien kan je nog tot 13 januari bij onze lokale handelaars en marktkramers niet alleen mooie eindejaars- en nieuwjaarsgeschenken kopen, maar ook nog mooie prijzen winnen bovendien” (eb).

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk