Kerstmarkt zorgcampus OPcura

Op vrijdag 9 december 2022 organiseert welzijnsvereniging OPcura op de zorgcampus een kerstmarkt in en rond woonzorgcentrum “De Oase” en lokaal dienstencentrum “Den Hopstaak”.

“Van 15 tot 21 uur kan men er terecht voor een gezellige, sfeervolle kerstmarkt met leuke hebbedingen, drankjes en een snelle hartige of zoete hap. In de cafetaria serveren wij winterse gerechten in ons kerstrestaurant (stoofvlees of balletjes in tomatensaus met frietjes),” aldus Peter Beerens, voorzitter van OPcura.

“Bewoners en bezoekers kunnen er – samen met familie, vrienden en kennissen – in een rustige sfeer genieten van de lekkernijen, het gezellig samenzijn, een streepje muziek, randanimatie voor kinderen en een bezoekje van de Kerstman.”

De rotonde aan de hoofdingang is overdekt zodat bezoekers ook bij minder goede weersomstandigheden ten volle kunnen genieten van de sfeer buiten op de campus. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk