Opwijk behaalt sportlabel Sportbedrijf 2022-2023

De gemeente Opwijk is de trotse ontvanger van het label Sportbedrijf 2022-2023 van Sport Vlaanderen. Consulent Davy Van Kerkhoven kwam persoonlijk naar Opwijk om het sportlabel te overhandigen aan de sportdienst en het gemeentebestuur.

Het initiatief richt zich tot bedrijven en ondernemingen die hun medewerkers aanzetten tot sporten en bewegen. “Met veel enthousiasme zet het bestuur zich al een tijd in op het fysieke en mentale welzijn van zijn medewerkers. Dit doen we door verschillende acties zoals er zijn: Het organiseren van wekelijkse sportsessies in groep, het actief promoten van het woon-werkverkeer met fiets of te voet, het aanbieden van gezonde tussendoortjes, enz. Zo stellen we samen gezondheid en welzijn voorop op de werkvloer,” aldus een tevreden schepen van Sport Johan Deleu.

Op de foto: Deskundige Sport Katrien Meeus, Davy Van Kerkhoven en de leden van het schepencollege. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk