Nieuwe Opwijkenaren onthaald

Op zaterdag 17 september verwelkomde het gemeentebestuur van Opwijk al de mensen die het voorbije jaar in de gemeente waren komen wonen. Die onthaaldag was er niet alleen over de nieuwe inwoners van het voorbije maar ook voor zij die zich in Opwijk kwamen vestigen tijdens de coronajaren.

Plaats van afspraak was De Boot maar ondanks de inspanningen van het gemeentebestuur kwamen niet veel nieuwe Opwijkenaren opdagen. Spijtig, maar dat kon de verwelkoming niet bederven want zij die er toch waren kregen, na de voorstelling van het gemeentebestuur, een aperitief en een lekkere hamburger, gevolgd door een assortiment aan dessertjes, aangeboden. Daarna konden de nieuwe inwoners nog op fiets -of wandelzoektocht door het bruisende Opwijk. (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk