Vrijwilligers gehuldigd bij WZC De Oase

In het voorjaar zou traditioneel “De week van de vrijwilligers” plaats gevonden hebben. Tijdens die week wordt het vrijwilligerswerk onder de aandacht gebracht en worden al die helpende handen gehuldigd. Omwille van een uitbraak van COVID-19 op de zorgcampus ging dat niet door. Nu was het wel het moment en werden alle vrijwilligers uitgenodigd voor een hapje en een drankje in zaal Satijn van Lokaal Dienstencentrum Den Hopstaak.

Directeur Peter Beerens dankte die 67 mensen voor hun ongebreidelde inzet. “Elke dag gaven jullie ondersteuning in het woonzorgcentrum. Sinds 2020 kregen we de kans niet meer om jullie te bedanken. We gingen door een moeilijke periode en we zijn blij dat jullie ondanks dat alles allemaal zijn teruggekomen!” (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk