Beachvolleytornooi Gurdilo mikt alweer op topeditie

Na twee jaar onderbreking door corona is het beachvolleytornooi Gurdilo eindelijk terug: op zaterdag 30 juli is het zover. Het tornooi vormt sinds 2000 een zomers hoogtepunt in Westrode en omgeving is ondertussen uitgegroeid tot één van de grootste in zijn soort.

Alles gebeurt volgens het gekende patroon: liefst 17 terreinen worden klaargemaakt voor 102 ploegen, zowel recreatief als geoefend om een ganse dag en avond te genieten van zon, zand, ambiance en volleybal in Westrode. Vanaf 12 uur ’s middags starten de competitieploegen met hun tornooi en vanaf 14 uur is het ook aan de recreanten.

Het permanent zandterrein wordt opnieuw in gereedheid gebracht op het vroegere voetbalveld in Westrode in de Jan Hammeneckerstraat. Ook voor bezoekers – zowel jong als oud – is er vanalles te beleven. Lekker eten en drinken bijvoorbeeld. De finales worden onder kunstlicht gespeeld en daarna volgt nog een knaller van een feest met gratis optreden en DJ-set in de tent.

Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht op gurdilo.be

Foto: Gurdilo

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise