Pasar Actief Kubbteam gaat voor wereldrecord

Het Pasar Actief Kubbteam Opwijk organiseert voor de verandering nu eens geen kubbtoernooi, maar wel een poging om het Guinness Book of Records te halen met een wereldrecord kubben. Het gaat hierbij over een duurrecord. Eén persoon zal (1 v 1 of 2 v 2 ) 24 uur non-stop kubb spelen!

Deze poging zal doorgaan in Hof ten Hemelrijk van vrijdag 8 juli tot zaterdag 9 juli, en dat vanaf 18 tot 18 uur. Dit evenement kadert in de actie Kom op tegen Kanker en de organisatoren hopen hiermee natuurlijk heel wat geld in te zamelen voor dit goede doel.

Maar er is meer. Tom Van Biesen: “Tegelijk willen we ook onze passie voor dit verslavende spelletje delen en mensen aanzetten tot kubben. Daarom zullen we tijdens de recordpoging ook initiaties kubb geven.” (eb)

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk