Schenk een cadeaubon aan slachtoffers brand

Meer dan 50 Opwijkse handelaars, middenstanders en vrij beroepen nemen deel aan de steunactie voor de slachtoffers van de brand in de Kloosterstraat.

Je kan tot 16 mei bij de deelnemende handelaars een steunkaart kopen twv 5 euro. Alle verkochte steunkaarten gaan integraal naar de getroffenen die ze kunnen gebruiken bij de deelnemende plaatselijke handelaars. Sommige handelaars kiezen ervoor de bons weg te schenken aan hun klanten door bv een bon te geven bij iedere aankoop van een bepaald bedrag.

Deelnemende handelaars, middenstanders en vrije beroepen

Wie een steunkaart koopt/ontvangt, maakt ook kans op een horecabon t.w.v. 25 euro om deze ook een hart onder de riem te steken in de coronacrisis.

Ondertussen loopt ook een financiële steunactie. De teller van de crowdfunding van Hart voor Opwijk staat momenteel op 4.955 euro, geschonken door 148 donateurs. Op de rekening van het steunfond dat de gemeente in het leven riep staat al 42.350 euro.

Gemeentelijk steunfonds:  BE70 0910 2245 5125

Crowdfunding: Klik hier.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk