AC Sport zet vrijwilligers in de bloemetjes

Begin maart zet men steevast alle vrijwilligers in de kijker tijdens de ‘week van de vrijwilliger’! Ook de Adviescommissie Sport in Opwijk draait op mensen die zich engageren voor het formuleren van adviezen aan het gemeentebestuur om zo het sportgebeuren in Opwijk mee vorm te geven en dit vanuit hun betrokkenheid bij een Opwijkse sportclub.

Door de aanslepende COVID-maatregelen is vergaderen en overleggen op een andere manier noodzakelijk, moesten sportevenementen meermaals bijgestuurd of geannuleerd worden,  gingen we anders gaan sporten en nog meer.
“Wij wilden dan ook alle leden van onze commissie graag ‘in de bloemetjes zetten’. Op vrijdag 5 maart werd daarom bij alle leden een vergeet-me-nietje bezorgd met een tekstje bij.  Met deze kleine attentie willen we onze leden laten weten dat we hen niet vergeten zijn en blijven rekenen op hun onmisbare inbreng voor onze commissie. Met sportieve groeten”, Willy Van Mol (voorzitter) en Sarah Van der Straeten (ondervoorzitter en secretaris).

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk