Egelprijs voor zorgsector

Joop, dat zijn de jongeren van CD&V Opwijk-Mazenzele, schenken hun jaarlijkse Egelprijs aan de zorgsector. Die Egelprijs wordt traditioneel bekend gemaakt op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van CD&V. Nu er geen nieuwjaarsreceptie is schenken de JOOP’ers niet één maar twee Egelprijzen, aan de verzorgden van de Opwijkse woonzorgcentra (De Oase en Heydeveld).

“Dat onze zorgverleners blijven gaan en alles blijven geven, hebben we dit jaar meer dan ooit gezien. En weet vooral… Hou vol, hou moed, op een dag komt alles terug goed! Met deze mooie woorden, die ook op onze spandoeken rechtover de Opwijkse woonzorgcentra staan, willen we de hele zorgsector graag nog een extra hart onder de riem steken”.

De Egelprijs wordt jaarlijks toegekend aan een Opwijkenaar of een Opwijkse vereniging die iets bijzonders gepresenteerd heeft.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk