Straks weer competitiesport in Opwijkse sporthal

Het is al van 13 maart geleden dat er in de Opwijkse sporthal nog aan competitiesport werd gedaan. Sinds enige weken kon er opnieuw getraind worden in de sporthal. De Commissie Sport heeft nu een aantal maatregelen uitgewerkt om competitiesport in een covid veilige sporthal opnieuw te laten opstarten.

Gebruik van de douches zou mogelijk zijn waarbij de thuisploeg zorgt voor een goede organisatie, niet alleen voor de thuisploeg zelf maar ook voor de bezoekers.

Bezoekende ploegen worden opgevangen in bubbels op de parking waarna ze zich samen naar de aangewezen kleedkamer begeven. Na de wedstrijd zullen ze ook samen te sporthal verlaten.

Studenten/vrijwilligers zullen de organisatie ondersteunen door bezoekende ploegen te begeleiden, douches en kleedkamers te ontsmetten en de mondmaskerplicht doen naleven. De vrijwilligers die gezocht worden onder de leden van Opwijkse sporclubs maar ook daarbuiten zullen een aangepast fluo hesje dragen.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk