EMO zomerbars

Vandaag en nog drie vrijdagen in de maand juli organiseert Eendracht Mazenzele Opwijk op de Tesseskouter (Klaarstraat 193 in Opwijk) een EMO Zomerbar. Deze avond was het gin & tapas avond maar de inschrijvingen werden al een paar dagen geleden afgesloten. Voor de edities van 17, 24 en 31 juli kan u nog inschrijven  via https://www.eendrachtmazenzeleopwijk.be/fridays

Op vrijdag 17 juli is er paella en sangria. Je kan via de website ook bestellen om af te halen.

Op vrijdag 24 juli is er Songbird Sessions, een optreden van The Starlings (foto). Er mogen maximaal 200 aanwezigen zijn. De toegangsprijs is 29 euro. Je kan maximaal voor 10 personen per inschrijving reserveren.

De EMO Fridays worden afgesloten op vrijdag 31 juli met een BBQ en cocktailavond.

Elke avond start om 18.30 uur. Vooraf betalen is verplicht na de inschrijving – over te schrijven op EMO rekening nummer BE98 0689 0034 1293 met vermelding ”naam verantwoordelijke en event datum ”. Bij de events worden de corona regels gerespecteerd.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk