’t Kapstokske levert eerste pakket mondmaskers aan De Oase

WZC De Oase kreeg een eerste pakketje mondmaskers die werden gestikt in sociaal leewerkproject ’t Kapstokse. Verantwoordelijke Maddy Sablon ging met de medewerkers van ’t Kapstokske aan de slag om mondmaskers te stikken. Een eerste pakket werd nu afgeleverd. Ook seniorenvereniging NEOS beloofde mondmaskers te maken.

WZC De Oase van Welzijnsverenging OPcura wil zijn personeel en inwonenden maximaal beschermen tegen het corona virus. Daarom zijn mondmaskers meer dan welkom. Zij roepen de bevolking dan ook op om hen zoveel mogelijk mondmaskers te bezorgen, ook zelf gemaakte. Ook stoffen en elastiek zijn zeer welkom.

Geïnteresseerden nemen contact op met Geert Geeroms – directeur ouderenzorg – 052 36 59 41 – geert.geeroms@opcura.be en/of ’t Kapstokske – Kattestraat 18 – 052 35 92 90 – kapstokske@opwijk.be

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk