Jaarmarkt en alle andere evenementen tot en met juni geannuleerd

In lijn met de genomen maatregelen door de federale overheid, heeft het stadsbestuur van Vilvoorde beslist alle geplande eigen evenementen tot en met juni te annuleren. Het stadsbestuur gaat wel na of er voor een aantal evenementen een verplaatsing naar een latere datum mogelijk is, zoals bijvoorbeeld de traditionele jaarmarkt. Ook alle evenementen van andere organisatoren worden geannuleerd.

Ook de kampen tijdens de paasvakantie worden geannuleerd. Sportkampen, speelplein- en tienerwerking zullen niet doorgaan. Mensen die hun kinderen al ingeschreven hebben, worden persoonlijk op de hoogte gebracht en zullen volledig terugbetaald worden.

De stad en de inrichtende machten (GO!, Katholiek Onderwijs Vilvoorde en Stedelijk Onderwijs Vilvoorde) zullen via vrijwillige leerkrachten en animatoren wel instaan voor het verder zetten van noodopvang van kinderen van ouders in cruciale beroepen, in alle basisscholen in Vilvoorde. Hoe inschrijvingen voor die noodopvang zullen georganiseerd worden, zal later gecommuniceerd worden.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise