Caprioolkinderen bestaan 15 jaar

Eddy De Nil en zijn familie zijn in Opwijk gekend voor hun verzekeringskantoor, dat ondertussen 55 jaar bestaat, maar ook voor hun Caprioolkinderen in Ethiopi√ę en Kenia. Ook hun project bestaat ondertussen al 15 jaar. En in die 15 jaar is het enkel maar gegroeid en verdiept.

Zo werden het voorbije jaar in Ethiopi√ę 50 studenten (waarvan 2/3 meisjes) ondersteund, werd de circusschool opgevolgd evenals het dagverblijf voor kinderen van alleenstaande moeders.

In Kenia werden de studiekosten voor 50 weeskinderen gedragen en gaf Caprioolkinderen een financi√ęle bijdrage aan een project voor kinderen met een beperking en een school voor doven. Er komt een extra leidinggevende kracht om het werk van Nigisti Gebreselassi, die instaat voor 15 projecten met 70 medewerkers, te helpen dragen. Vorig jaar wist de organisatie van Eddy en zijn medewerkers de som van 64.000 euro te investeren in de projecten.

Wil je jezelf ook inzetten om bijvoorbeeld een student op weg te helpen…? Met een ondersteuning va 15 Euro per maand kan een student, mits bijklussen, zijn hogere studies financieren. De vzw Caprioolkinderen werkt zonder kosten, die worden integraal gedragen door verzekeringskantoor De Nil. Op deze manier wordt elke euro volledig ter plaatse besteed.

Je kan de projecten steunen kan op het rekening nummer van VZW Caprioolkinderen BE52 0688 9640 4309. Vanaf een storting van 40‚ā¨ ontvangt u een fiscaal attest.

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk