Een nieuw bestuur voor MRO

De Opwijkse middenstandsraad heeft een nieuwe voorzitter en een nieuw bestuur. Na 17 jaar geeft Kurt Spruyt (van Elektro Service) de functie van MRO-voorzitter door aan Katty Van der Borght (van Rijopleiding Katty). Met een echtgenote in de politiek en de zorg voor twee kinderen, heeft Kurt zijn handen vol. Het werd kiezen. Bij de Gatspoëters bijft hij actief maar bij MRO wordt hij nu opgevolgd door Katty.

Verder bestaat het nieuwe MRO-bestuur uit ondervoorzitter en penningmeester Vincent Eylenbosch, secretaris Margaux Van Puyvelde. Communicatie en PR zijn in handen van Robbe De Temmerman en Wim De Ridder. Dan zijn er nog de leden Eddy Haverals, Steff De Coster, Patrick Gillis, Karine Spinoy, Eliane Laurent, Evelyne Beeckman, William Engels, Willy Segers en Wouter Van Driessche.

Dit jaar komt er geen eindejaarsactie maar het is de bedoeling die volgend jaar weer opnieuw te organiseren. Er wordt ook gedacht aan twee avondshoppings. Maar eerst is er nog het weekend van de klant op 4,5 en 6 oktober.

OPWIJK MRO

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk