Scouts en Gidsen nemen nieuwbouw in gebruik

Scouts en Gidsen Vilvoorde zijn verhuisd naar hun nieuwe lokalen. Naar aanleiding van dit heuglijke feit werd op 21 september een feestelijke opening voorzien.

Wat begon ergens in 2015 als een verre droom is vandaag de realiteit. Na jarenlang hard werk door de VZW, leiding, leden en vele andere sympathisanten kan Scouts en Gidsen Vilvoorde met fierheid aankondigen ze sinds 1 september officieel verhuisd zijn van hun oude lokalen in de Far Westwijk naar hun nieuwe stekje in de Faubourgwijk.

Ze maakten van hun startdag dan ook een net iets groter gebeuren dan anders. Leden en leiding stapten samen onder muzikale begeleiding van Peper en Zout rond 16 uur van de oude naar de nieuwe lokalen. Vanaf dan begonnen ook de festiviteiten aan de nieuwe lokalen gelegen aan de Fresiaweg.

Er werd door de leidingsploeg een lekkere barbecue en een gezellige zomerbar georganiseerd. Daarnaast was er ook animatie zijn in de vorm van een volleybalterrein, KUBB-velden en een springkasteel. Uiteraard was ook een officieel inhuldigingsmoment voorzien.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise