Krasse Buur is Dolf Van den Broeck

Met het project ‘Krasse Buurt’ bracht zorgcampus OPcura net als in 2017 ook in 2018 ontmoetingen tot stand tussen (geïsoleerde) ouderen en de jongere generaties. 170 deelnemers zorgden voor 90 gezellige ontmoetingen tussen beide generaties.

De wijk Neerveldstraat/Poelstraat/Kapelleweg/Kapellebaan/Foksveld werd net als vorig jaar ‘krasse buurt’. De wijk wint een uithangbord om in hun straat te plaatsen.

Met “verras en beloon een krasse buur” wenste de zorgcampus voortaan ook de inzet, de talenten of bijdragen van een senior in zijn/haar buurt in de verf te zetten. Buurtbewoners mochten een kaartje invullen om een buur te nomineren. Lieve De Sitter en Marie-Rose François nomineerden oud-bloemist Dolf Van den Broeck (81) als meest krasse buur. Hij werd geloofd om zijn grote inzet voor het appartementsgebouw en hun bewoners in de Kadeestraat. Hij onderhoudt de bloementuin van het gebouw met veel zorg.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...