Fitnessen de klok rond in Nijverseel

Donderdag gaat het Snap Fitnesscentrum 24/7 in Nijverseel (Opwijk) open. Deze week nog voor de 150 leden die al inschreven, volgende week voor iedereen. In het gebouw naast de Delhaize en boven de Maxi-Zoo is 500.000 euro geïnvesteerd.

Het is de vijfde vestiging in België na Meerhout, Herselt, Tessenderlo en Ingelmunster. In het schitterend pand aan de Steenweg naar Dendermonde nabij het kruispunt bekend als ‘De Plezanten Hof’ in Nijverseel langs de Gewestweg N47 is een Snap Fitness franchisevestiging van ruim 600m2 gerealiseerd.

Franchisenemer Sven Wilms biedt een volledig aanbod aan van fitnessactiviteiten met de nieuwste apparatuur van Technogym. Er zijn in zones voor cardio- en krachttraining, functionele training en virtuele groepslessen voorzien. “Je kan in de zaal een video van een toplesgever opvragen, die op groot scherm wordt geprojecteerd”, zegt Sven Wilms. Er werden een aantal eenpersoonskleedkamers en een lounge ruimte ingericht.

Er is ook nog plaats voor een terrasgedeelte. Maar dit wordt pas op termijn ingevuld. Volgens Sven Wilms is er nood aan een nieuwe fitnessclub in Opwijk.

“Steeds meer mensen volgen een gezondere levensstijl. Bewegen en sporten spelen hierbij een belangrijke rol. Met onze begeleidingsprogramma’s en de modernste apparatuur kunnen we hen daarin helpen. Door de modernste technologie en het geavanceerde toegangssysteem kunnen de leden altijd terecht: 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.”

De vestiging heeft een poetsvrouw en vijf deeltijdse begeleiders naar rato van 25 uur per week in dienst. “Voor we van start zijn gegaan, telden we reeds 150 abonnees. We hebben er 600 nodig om rendabel te zijn. Onze klanten mogen onze toestellen deze week al komen uittesten. Het grote publiek is vanaf maandag 28 januari welkom. Onze zaal heeft een capaciteit van duizend sporters. Het jaartarief kost 39 euro per maand. Een goedkoper tarief is 29 euro per maand voor een abonnement over twee jaar.”

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk