Jarige Jasper Baeyens wordt raadslid

Jasper Baeyens wordt op 3 januari 2019, uitgerekend op zijn 25ste verjaardag, het nieuwe raadslid voor CD&V. Voormalig schepen van onderwijs en financi├źn Anja Haverals verzaakt immers aan haar zitje en ook eerste opvolger Ineke Robijns (voormalig OCMW-voorzitter) neemt haar mandaat niet op.

Jasper Baeyens, die onder meer organisator is van de Zeepkistenrace, komt zo in de nieuwe gemeenteraad naast lijsttrekker Jeroen Eenens en oud-burgemeester Lutgard Van der Borght, die ook in de volgende legislatuur gewoon gemeenteraadslid blijft.

Anja Haverals maakte 24 jaar en Ineke Robijns 12 jaar deel uit van het gemeentebestuur. “We zullen andere oppositie voeren en meer inzetten op communicatie met de burger”, belooft Eenens. “Er komen nieuwe activiteiten naast de bestaande om nog meer in dialoog te treden met de inwoners.”

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk