Open VLD haalt een miss in huis

Lauren Schatteman, Regina Verbeeren, Peter Börner en Wim De Ridder zijn vier nieuwe kandidaten bij Open VLD voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Lauren Schatteman (20) is de jongste kandidate op de lijst. Vorig jaar nam ze deel aan de verkiezing van Miss Vlaams-Brabant. Als nicht van de gewezen burgemeester van Meise Roger Heyvaert heeft ze de politieke microbe in het bloed.

Regina Verbeeren (54) is afkomstig uit Asse, maar ze woont al 19 jaar in Opwijk. Ze heeft het plaatselijk sociaal leven leren kennen via KSK Opwijk.

Peter Börner (50) is al sinds zijn schooltijd actief bij de liberalen. Na de faling van zijn werkgever Sabena werd hij nationaal verantwoordelijke bij de liberale vakbond.

Wim De Ridder (49) werkt als grafisch vormgever bij het Vlaams parlement. Wims interesses gaan vooral uit naar politiek, wetenschap, jeugd en onderwijs.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...