Nieuwe Opwijkenaars bij N-VA

De N-VA zocht en vond nieuwe Opwijkenaars om “mee te werken aan het beleid” in de personen van Kelly De Swaef (31) en Koen Merci (39).

Kelly De Swaef is afkomstig uit Droeshout. Zij is gehuwd met John Vereman; het echtpaar heeft drie kinderen. “Als dochter van hardwerkende zelfstandigen heb ik de Vlaamse waarden en normen met de paplepel meegekregen”, zegt Kelly. Zij wil een veilige gemeente, waar haar kinderen zorgeloos kunnen opgroeien.”

Koen Merci is gehuwd met Elke Aelbrecht. De vader van Bas (11) is lid van de Adviesraad Vlaams Beleid. Hij zet zich in voor het Vlaams karakter in Opwijk.

Beide gezinnen wonen al ruim tien jaar in Opwijk.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...