Een Oase aan vrijwilligers

De zorgcampus Oase kan nog altijd rekenen op een stijgend aantal vrijwilligers. Ze waren afgelopen jaar met 76, die 7500 uren vrijwilligerswerk presteerden. Dat zijn 10 vrijwilligers en 500 uren meer dan het jaar voordien. Voor hen werd eerder voor het eerst een evenement georganiseerd: een optreden van Raf Coppens.

Het volgende is gepland op 7 september. Inmiddels werden ze in de bloemetjes gezet, onder meer met een etentje.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...