Gemeenteraadslid Luc Ceulemans overleden

Vandaag (maandag 12 maart) overleed gemeenteraadslid Luc Ceulemans (51) in het Academisch Ziekenhuis van Aalst. Luc Ceulemans maakte als sp.a-er deel uit van de meerderheid LvB in de gemeenteraad van Merchtem. Hij leed aan een slepende ziekte. In de gemeenteraad wordt hij opgevolgd door Lan Tran Thu. Lilian Hauspie blijft nu als enige vertegenwoordiger van sp.a zetelen in de gemeenteraad.

Foto: Eind januari was Luc Ceulemans nog aanwezig als kandidaat voor de Lijst 1785, opvolger van LvB in Merchtem.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...