Twee jonge vrouwen op CD&V-lijst

Sarah Van der Straeten (23) en Aafke Van Mulders (19) zijn de nieuwe namen op de lijst van CD&V voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober 2018. Na Jasper Baeyens (23) werden beide jonge vrouwen uit Nijverseel bereid gevonden de doelstelling van lijsttrekker Jeroen Eenens (40) om de partij te vernieuwen en te verjongen en te vernieuwen gestalte te geven.

Sarah Van der Straeten is onderwijzeres in de vrije basisschool ‘t Luikertje in Nijverseel. Ze speelt en geeft training bij Volley Opwijk, waar ze voorzitter is van het jeugdbestuur. Ze stamt uit een gezin dat volleybal ademt. Voorts is Van der Straeten al jaren actief in de Sint-Pauluspaardenprocessie. “Als lid van een sportvereniging kom ik graag op voor een degelijke sportinfrastructuur. Ook in onderwijs en jeugd kan ik mijn steentje bijdragen.”

Aafke Van Mulders is hoofdleidster van KLJ-Nijverseel. Ze is in jeugdhuis Nijdrop actief als vaste medewerker van de tappersploeg. Beide ouders zijn ondernemers. Ook zij wil later een eigen zaak. Momenteel volgt ze de opleiding van schoonheidsspecialiste.

“Ik wil me vooral inzetten voor de jeugd in Opwijk en er mag gerust wat meer op alle gebied geïnvesteerd worden in Nijverseel.”

Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk