PRO Merchtem stelt programma voor

De nieuwe politieke beweging PRO stelde zijn programma voor de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2014 voor. Onder de titel ‘Positief Merchtem’ werden een aantal thema’s uitgewerkt. Dat gebeurde in tegenstellingen zoals vergroening tegenover verstedelijking, verbinden tegenover vervreemding, vernetten tegenover vuil,  een veilig Merchtem tegenover onveiligheid en vlot verkeer tegenover verkeersellende.

Een paar praktische punten uit het programma zijn: een strengere bouwverordening, een speelbos/hondenweide in de Puursstraat, camerabewaking, buurtnetwerken, een wekelijkse ophaling van huisvuil, veilige fietspaden, een fuifzaal voor jongeren, verlagen van de dagprijs van het OCMW rusthuis en meer. Voor een volledig programma zie: www.promerchtem.be

Ondertussen werden ook nieuwe kandidaten voorgesteld. Bijzonder fier was PRO op de kandidatuur van Toon Dours, gewezen voorzitter van de jeugdraad en actief in Jong KWB (tweede van rechts op de groepsfoto). PRO hoopt tegen de verkiezingen op nog meer kandidaten, liefst een volledige lijst.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...