Rijschoolinstructeur versterkt Open VLD

Katty Van der Borgth (51) is een nieuwkomer bij de Opwijkse Open VLD. Ze krijgt een plaats op de liberale lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. “Ik kom uit Nijverseel, maar woon in Droeshout. Aan Opwijk, waar fantastische mensen wonen, heb ik mijn hart verloren”, vertelt ze.

“Door mijn ervaringen als rijschoolinstructeur vind ik veilig verkeer zeer belangrijk, zeker voor de zwakke weggebruikers. Een goede infrastructuur is dus noodzakelijk. Daarnaast run ik samen met mijn man Eddy Haverals een dakwerkersbedrijf. Onze gemeente telt vele midddenstanders die hun job met passie uitoefenen en onze gemeente mee laten bruisen. Hen meer in de kijker plaatsen is dan ook één van mijn doelen.”


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...