Kikker Cas geeft ziekenhuis een kindvriendelijk gelaat

Kikker Cas is een figuurtje dat in het leven werd geroepen door schrijfster en illustratrice Helène Poncelet. Haar boek ‘Kikker Cas in het ziekenhuis’ laat kinderen op een toegankelijke manier kennismaken met een verblijf in het ziekenhuis.

ASSE KIKKER CAS 4In oktober vorig jaar ging Hélène Poncelet naar het OLV in Aalst om haar boek aan de kinderafdeling te schenken. Vandaag (30 januari) was het OLV In Asse aan de beurt. Ook aanwezig was Maggie De Block, minister van volksgezondheid, die het meterschap van Kikker Cas voor haar rekening neemt. Hélène schenkt een lading boekjes (via sponsoring) aan de kinderafdeling van het ziekenhuis.

32 kindjes van de eerste kleuterklas van GBS De Kiem uit Wambeek waren druk aan het kleuren toen de minister en de auteur langskwamen om voor te lezen uit het boek. Er werd aandachtig geluisterd naar de belevenissen van Kikker Cas in het ziekenhuis.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...