Drie bestuurders spelen rijbewijs kwijt voor 3 uur

Drie bestuurders legden donderdagmiddag een positieve ademtest af tijdens een alcoholcontrole op het Opwijkse grondgebied, waarbij 85 bestuurders gecontroleerd werden. Ze zagen hun rijbewijs voor minstens drie uur ingetrokken.

 

Drie pv’s werden opgesteld wegens het vervallen van de technische keuring. Twee bestuurders werden beboet wegens het niet dragen van een gordel. Eén chauffeur werd geverbaliseerd wegens het rijden tijdens de opgelegde termijn van intrekking van zijn rijbewijs. Een ander voertuig werd getakeld en in beslag genomen aangezien het niet verzekerd was.

 


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...