Tegen de lamp

Bij snelheidscontroles in Asse en Merchtem liepen 105 bestuurders tegen de (figuurlijke) lamp omdat ze te snel reden. Donderdagvoormiddag werden 420 voertuigen op de Edingsesteenweg aan een snelheidscontrole onderworpen. 55 reden te snel. De hoogst gemeten snelheid was 79 km per uur op een plaats waar een snelheidsbeperking tot 50 km per uur geldt.

Op het middaguur werden 227 voertuigen gecontroleerd in de Heirbaan in Merchtem. Hier waren er precies 50 met een te zware voet. Waar je maar 50 km per uur mag rijden bedroeg de hoogst gemeten snelheid 80 km per uur.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...