VOSP stelt nieuw bestuur voor

Het bestuur van de Vriendenkring Oud-Soldaten Peizegem stelde niet alleen zijn bestuursleden maar ook zijn nieuwe vaandrig voor. Piet Mertens neemt de taak over van Willy Van Puymbroeck die jarenlang getrouw het vaandel van de VOSP mocht dragen. Willy wil het wat kalmer aandoen.

Verder bestaat het bestuur uit (vlnr): Jos Saerens, Ghislain Cooremans, Luc Vogeler, François Sarens, Rudy Van Gucht, Louis Thomas, Hubert De Ridder, Julien Van Buggenhout, Arnold Van Malderen en Willy Albrecht. Op vrijdag 26 januari organiseert de vereniging haar traditionele nieuwjaarsreceptie.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...