Gratis strooizout af te halen

Ook dit jaar stelt de gemeente een zak strooizout van tien kilogram ter beschikking van elk gezin in Opwijk. De afhaalprocedure is evenwel gewijzigd.
Zo kan nog enkel zout worden afgehaald in de gemeentelijke Loods in de Doortstraat 2 en dient men niet langer zijn identiteitskaart mee te brengen. Wel een afhaalbon die in het eerstvolgend nummer van het gemeentelijk tijdschrift “Opwijk Info” verschijnt.
De bon is geldig voor particulieren met een hoofdverblijfplaats in Opwijk. In ruil voor een correct ingevulde bon kan een zak strooizout afgehaald worden op volgende drie dagen: zaterdag 2 en 9 december van 9 tot 12 uur en op dinsdag 5 december tussen 18 en 20 uur. Mits afgifte van een originele ingevulde bon mag men ook strooizout meenemen voor een minder mobiel familielid of buur.
Topartikels editie Asse-Merchtem-Opwijk