Kinderen bezoeken Johnny's griezelhuis

195 kinderen van de vrije basisschool ’t Luikertje in Nijverseel behaalden vrijdag tijdens de Halloween-dag hun griezel-diploma. Een van de opdrachten voor hun verklede griezelwandeling was het spookhuis bezoeken van Johnny en Annemie Van Campenhout in het Rodeveld, waar ze een snoepje en een drankje aangeboden kregen. Voor het eerst mochten ook de ouders mee op stap.

 


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...