Jasper Baeyens krijgt plaats op CD&V-lijst

 

Het zal er al een tijdje aan te komen, maar nu is het officieel. Jasper Baeyens (23) krijgt een plaats op de verkiezingslijst van de CD&V voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Jasper Baeyens studeerde Economie-Moderne Talen in het VKO. Daarna studeerde hij Sociaal Werk aan de VUB in Brussel en momenteel volgt hij er Management Bedrijfskunde.

 

Bij de KSA was hij 5 jaar leider en een poos PR-verantwoordelijke. Baeyens werd lid van het bestuur van de jeugdraad, waar hij woordvoerder werd. Jasper Baeyens neemt actief deel aan het sociaal leven: in de carnavalsgroep De Skave Gaaien, het Opwijks mannenkoor, wielerclub Op ’t Groot Verzet en in het Opwijks Zeepkistencomité.”

 

 


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...