Hans Bourlon geeft (zijn) boek cadeau

Tientallen mensen waren vanochtend vroeg op de baan om bij Mia Bookshop een gratis, getekend exemplaar van “De Blik van Bourlon” van Hans Bourlon op de kop te tikken.

In dat boek geeft de CEO van Studio 100 een inkijk in zijn leven. Je ontdekt hoe het er achter de schermen van Studio aan toegaat. Je leest over het succes, de tegenslagen en ook de menselijke drama’s die ondernemen soms met zich brengt. De verhalen verschenen eerder in De Tijd onder de vorm van colums. Ze werden herwerkt en aan elkaar verbonden via nooit eerder gepubliceerde brieven en verhalen.


Samen vanuit Asse/Merchtem/Opwijk naar de Bellekouterhal in Affligem rijden voor je boosterprik?

De komende weken maken dagelijks honderden mensen deze verplaatsing. Maar omdat dit niet voor iedereen evident is, lanceert Goeiedag een eenvoudige tool waar inwoners van Asse, Merchtem en Opwijk zich kunnen opgeven indien je iemand kunt meenemen of indien je op zoek bent naar vervoer. Ga naar onze speciale pagina boosterprik-AMO voor alle info.

Nieuwsbrief Royaal Lokaal

Royaal Lokaal

Je zou ook interesse kunnen hebben in...