Gemeente vindt geen opvolger voor Eliane

De gemeente heeft geen kandidaturen ontvangen van mensen die de uitbating van de cafetaria van het Hof Ten Hemelrijk willen overnemen van Eliane Laurent. Het blijft de bedoeling dat Eliane tot begin december op post blijft om de cafetaria uit te baten. Maar Eliane was eigenlijk ook conciërge van het Gemeenschapscentrum. Je kon en kan bij haar terecht voor het reserveren van gemeenschapslokalen.

“Ik stop zeker met het uitbaten van de cafetaria maar ik wil de gemeente wel uit de nood helpen als conciërge voor de gemeenschapslokalen,” zegt Eliane. Iedereen beseft dat de taak van Eliane overnemen een hele karwei is maar niemand had verwacht dat er helemaal geen kandidaten zouden opdagen om het cafetaria te runnen. Wie zich alsnog geroepen voelt, kan contact met het gemeentebestuur opnemen.