Gemeente en OCMW starten nieuw werkjaar (+ foto’s)

Het is elk jaar een gezellige drukte in de schuur van het Hof Ten Hemelrijk wanneer de personeelsleden van het gemeentebestuur en het OCMW bijeen komen voor de traditionele nieuwjaarsreceptie. Er wordt vooral veel gepraat met de vertrouwde maar ook met de minder gekende collega’s.

Burgemeester Albert Beerens (Open VLD) en OCMW-voorzitter Patrick (N-VA) overliepen de verwezenlijkingen van het voorbije jaar en lichtten de plannen voor de toekomst toe. Daarna werden verdienstelijke en gepensioneerde personeelsleden op het podium geroepen. Zij kregen een geschenkje uit handen van de gemeenteaad- en OCMW-raadsleden. Ook gemeentesecretaris Katleen Biesemans en OCMW-secretaris Christel Ringoot namen het woord om het personeel van hun diensten te bedanken.

Werden gehuldigd voor 25 jaar dienst: Marleen Moens (OCMW), Veerle Plas, Iris Vandeperre, Marc Van Laere en Ingrid Van Gucht (onderwijs). 35 jaar in dienst zijn Myriam Ringoot en Eric Roelands (gemeente).

Ook de gepensioneerden werden gehuldigd: Lut Vrancken, Livina Heyvaert, Paula De Langhe en Marie Christine Spriet (OCMW), Liliane De Smedt, Linda De Mol, Marie Paule Van Linthoudt en Ludwig Van den Broeck (onderwijs) en Regina De Neef (Ibo).