Ecologische ijspiste op Grote Markt ingeschaatst

De ecologische ijspiste onder de luifel op de Grote Markt is vrijdagavond ingeschaatst door een delegatie van het stadsbestuur. Het is meteen de aftrap van ‘Winters Vilvoorde’. Daarbij was ook randanimatie onder de vorm van vuurspuwers en een muziekbandje voorzien om voor wat extra sfeer te zorgen. Ook enkele jongelui waagden zich al snel op het gladde ijs, dat in deze eigenlijk een soort gel is.

Het eindejaarsevenement ‘Winters Vilvoorde’ steekt dit jaar opnieuw noodgedwongen in een alternatief jasje. Geen spiegeltent maar wel een ijspiste dus, een kerstshoppingweekend, avondwandelingen en een winterbingo.

Wie een mooi eindejaarscadeautje of een feestelijke outfit wil scoren kan terecht op het kerstshoppingweekend op zaterdag 18 december van 10 tot 20 uur en zondag 19 december van 12 tot 18 uur. Op donderdag 23 december is er ook een extra avondopening voorzien tot 20 uur. De ijspiste op de Grote Markt onder de luifel is open van vrijdag 17 december tot zondag 9 januari. Alle dagen kan je er schaatsen van 11 tot 22 uur en op vrijdag en zaterdag van 11 tot 24 uur (op 24 en 31 december van 11 tot 18 uur). Op zaterdag 25 december en zaterdag 1 januari blijft de piste gesloten. De toegangsprijs bedraagt 2 euro.

Het volledige programma kan je vinden op www.vilvoorde.be/wintersvilvoorde.

Populair in editie Vilvoorde-Grimbergen-Meise