Opwijkse kroegentocht in vier cafés

De 24ste editie van de Opwijkse kroegentocht beperkt zich tot vier cafés: Thursday’s, de cafetaria van het HTH, NIjdrop en het Sintpauluskaffee. Op vrijdag 18 maart (het weekend van carnaval dus) kan je daar vanaf 21 uur gaan genieten van live-muziek. Van Bredero hebben we geleerd dat niet kwantiteit maar kwaliteit belangrijk is. In Thursday’s staat Swamped (rock & pop covers ) op de scène.

In het cafetaria van het Hof Ten Hemelrijk kan je genieten van The Horny Horses (rockabilly , foto). Nijdrop gaat in zee met The Catsmokes (country, rockabilly en rock&roll). In Sintpauluskaffee tenslotte kan je gaan kijken en luisteren naar Duece Coupe (blues, country en rock). Kaarten tegen 6 euro (+ gratis pint) in voorverkoop, 8 euro aan de kassa en 2 euro per café. Meer info op www.facebook.com/kroegentochtopwijkcentrum.