Vrienden eren overleden Stijn Meskens

De vrienden van Stijn Meskens, maandagochtend overleden na een tragisch ongeval op zondagmorgen, eren hun makker. ‘Stijn was iemand die altijd klaar stond om iedereen te helpen, een kerel met een groot hart’.

Naast voetballer en reismonitor bij Kazou was Stijn vooral een overtuigd lid van de Opwijkse KSA. In 1999 werd hij lid. Vijf jaar geleden zette hij zijn engagement verder als leider. Stijn is niet alleen een enorm verlies voor zijn familie, ook zijn vele vrienden verliezen een trouwe en loyale kameraad.

KSA Opwijk wil Stijn op een passende wijze eren. Er wordt o.m. gedacht aan een herdenkingsplakket in de lokalen van de jeugdbeweging. ‘Dit is een vreselijk ongeval, twee mensen waren gewoon op het verkeerde uur op de verkeerde plaats,’ klinkt het bij de leiding.

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op zaterdag 10 oktober om 11.15 uur in de Sint-Pauluskerk in Opwijk.