Dorpsfeest Mazenzele (+ foto’s)

Er viel heel wat te doen en te beleven tijdens het dorpsfeest van de Landelijke Gilde Opwijk-Mazenzele. Het goede weer had er bovendien voor gezorgd dat je niet alleen was om dat te doen. De hele Dries, zowel de Boven- als de Benedendries, puilde uit van de bezoekers die van het goede weer, de lekkere happen en dranken en vooral de vele animaties wilden genieten.

Je kon een ritje met een paardenkar maken, je geluk proberen op de liggende wip, genieten van volksdans en een roofvogelshow, je vergapen aan oude tractoren en landbouwmateriaal van de Vedderboom … echt teveel om op te noemen. De Landelijke Gilde had gezorgd voor een prima organisatie, Sinte Pieter voor het goede weer.

Dit zonovergoten dorpsfeest was meteen de apotheose van Mazenzele, Dorp in de Kijker, een actie van Landelijke Gilde nationaal en van de Landelijke Gilde Opwijk-Mazenzele, die dit jaar 110 jaar jong is. Er volgt nog wel een maïsfuif op 3 oktober, waarover wij u al eerder berichten, en tot dan kan je nog terecht in het maïsdoolhof in de Lepelstraat.

Activiteiten van uw vereniging gratis in onze agenda? Klik hier!