Raddio Oppèk veertien dagen lang in de ether

Met carnaval in het vooruitzicht, steekt ook Raddio Oppèk weer de neus aan het raam. Niet een paar uur per dag op Spits.fm, zoals voorheen, maar als fulltime zender van 1 april (geen grapje!) tot 14 april. Spits.fm kreeg een tijdelijke vergunning van de Vlaamse Regulator voor de Media.

Raddio Oppèk 224 op 24 worden carnavalskrakers gedraaid, elke avond van 20 tot 22 uur is er ‘zotte klap’, een speciaal carnavalsprogramma.

Raddio Oppèk zal gemaakt worden door een ploeg mensen, waarvan een aantal op zich niets met SpitsFM te maken hebben.  De ploeg die de live uren van Raddio Oppèk gaan invullen zijn Christophe De Vis, Pieter Vermeiren (Chewie), Sven Dehauwere, Tim Hermans, Jos Lelie en Jeroen Luypaert… Mogelijk komen daar tijdens het verloop van Raddio Oppèk nog mensen bij.

Zij gaan alle Opwijkse carnavalsgroepen uitnodigen om zichzelf voor te stellen en hun carnavalsliedje van dit jaar in première te lanceren op de radio. Zij krijgen ook een (ludieke) opdracht om tijdens de loop van het programma tot een goed einde te brengen. Ook de mensen van de Gatspoêters – die het carnaval in Opwijk organiseren – zullen te gast zijn.

Raddio Oppèk, van 1 tot 14 april,elke dag 24 uur lang op 106.0.

Nieuwsbrief

Je zou ook interesse kunnen hebben in...