Raddio Opp├Ęk veertien dagen lang in de ether

Met carnaval in het vooruitzicht, steekt ook Raddio Opp├Ęk weer de neus aan het raam. Niet een paar uur per dag op Spits.fm, zoals voorheen, maar als fulltime zender van 1 april (geen grapje!) tot 14 april. Spits.fm kreeg een tijdelijke vergunning van de Vlaamse Regulator voor de Media.

Raddio Opp├Ęk 224 op 24 worden carnavalskrakers gedraaid, elke avond van 20 tot 22 uur is er ÔÇśzotte klapÔÇÖ, een speciaal carnavalsprogramma.

Raddio Opp├Ęk zal gemaakt worden door een ploeg mensen, waarvan een aantal op zich niets met SpitsFM te maken hebben. ┬áDe ploeg die de live uren van Raddio Opp├Ęk gaan invullen zijn Christophe De Vis, Pieter Vermeiren (Chewie), Sven Dehauwere, Tim Hermans, Jos Lelie en Jeroen LuypaertÔÇŽ Mogelijk komen daar tijdens het verloop van Raddio Opp├Ęk nog mensen bij.

Zij gaan alle Opwijkse carnavalsgroepen uitnodigen om zichzelf voor te stellen en hun carnavalsliedje van dit jaar in premi├Ęre te lanceren op de radio. Zij krijgen ook een (ludieke) opdracht om tijdens de loop van het programma tot een goed einde te brengen. Ook de mensen van de Gatspo├¬ters ÔÇô die het carnaval in Opwijk organiseren ÔÇô zullen te gast zijn.

Raddio Opp├Ęk, van 1 tot 14 april,elke dag 24 uur lang op 106.0.