Voetbaloverzicht : FC Borght loopt verder uit

FC Dender haalde nog eens stevig uit. Het versloeg Rupel-Boom met overtuigende 0-4 cijfers. Enzo Neve scoorde twee keer, Terki en Pruna diepten de score verder uit. In derde klasse B ging Grimbergen zaterdagavond met 4-1 onderuit op het veld van Bocholter VV. Blauw wit blijft laatste staan en ziet de rechtstreekse concurrenten verder uitlopen.

In eerste provinciale Oost-Vlaanderen eindigde de derby tussen VK Ninove en Appelterre op 0-0. De vele toeschouwers zagen een matig duel waar geen van beide ploegen aanspraak maakten op de overwinning.

In derde provinciale F won Borght zijn inhaalmatch tegen Humbeek A. Al na tien minuten had de thuisploeg drie keer gescoord. Redolfi opende de score, Médard en een tweede doelpunt van Redolfi telden de buren helemaal uit. Robberechts bracht net voor rust de eindstand op het bord. De tweede helft was een maat voor niets. Borght telt nu vier punten voorsprong op eerste achtervolgers Mazenzele A en Sint-Jozef Londerzeel.

Topartikels bij Goeiedag.be