WTC Neigem druk in de weer

Het wielerseizoen is zo goed als afgelopen maar het bestuur van wielertoeristenclub Neigem is reeds druk doende met de voorbereidingen voor 2017.

Dankzij de inbreng van enkele nieuwe sponsors kan de club zijn leden een nieuwe uitrusting aanbieden.  Op 20 en 21 oktober vindt er in het clublokaal gelegen aan de Edingsesteenweg 30 te Denderwindeke een pas- en inschrijvingsavond plaats. Nieuwe leden kunnen er zich van 19 tot 21 uur  inschrijven en inlichtingen inwinnen over de club.

Zo staat er voor volgend seizoen onder andere een Ardennenweekend op het programma. Er kan elke zondag, van begin maart tot half oktober, gefietst worden in drie groepen, waarbij elke fietser zijn gading vindt. Zowel de geoefende , als vrijetijdsfietser vindt er een groep op maat.

Niet enkel dankzij enkele gulle sponsors wordt de clubkledij bekostigd, ook het jaarlijks eetfestijn brengt de nodige centen in het laatje. Het jaarlijkse mosselfestijn vindt dit jaar plaats in de parochiezaal te Neigem en dit op zondag 30 oktober, maandag 31 oktober en traditioneel op 1 november.

Meer info: Luc Borgenon op  0476/ 99 90 84.

Topartikels editie Ninove-Dender